Menu
A+ A A-


Izjava o varstvu osebnih podatkov

Izjava o varstvu osebnih podatkov velja za spletno stran www.casino-tivoli.si (v nadaljevanu naša spletna stran).
Osebne podatki v podjetju P&P Marketing d.o.o. (v nadaljevanju naše podjetje), zbiramo in uporabljajo izključno v soglasju z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Osebni podatke, ki jih sami navedete, shranimo le za potrebe kontaktiranja in so vezani na vaše povpraševanje. Vaše podatke ne posredujemo tretjim osebam.

Zbiranje in hranjenje podatkov

Za obisk naše spletne strani praviloma ne potrebujemo vaših osebnih podatkov, le v primeru, ko pošljete povpraševanje in jih navedete sami. Z obiskom naše spletne strani zabeležimo le informacije o imenu vašega spletnem ponudniku in o spletnih straneh, s katerih dostopate k nam. Pri tem kot uporabnik spleta ostanete popolnoma anonimni, saj vaših osebnih podatkov dejansko ne dobimo, informacije pa vrednotimo le za statistične namene (npr. število obiskov spletne strani).

Kaj so piškotki (ang. Cookies)?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki nam dajejo podatke o tem, kolikokrat posameznik obišče našo stran in kaj ga zanima v teh obiskih. Piškotki sami ne vsebujejo nobenih podatkov, ki bi omogočali identiteto posameznika. Vedno imate možnost, da piškotke sprejmete ali zavrnete.

Zakaj so piškotki potrebni?

Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Najpogostejše funkcije e-poslovanja ne bi bile mogoče brez piškotkov.
Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je s tem bolj učinkovito in prijetno.

Zakaj spletne strani uporabljajo piškotke?

Piškotke uporablja večina spletnih strani, so priročno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogov za uporabo piškotkov je tako več, kot prvi gotovo njihova lastnost shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani (podrobnosti o prilagoditvah posamezne spletne strani), pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, o navadah spletnega uporabnika, saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani.
Podjetja lahko s pomočjo piškotkov ocenijo učinkovitost zasnove svojih spletnih strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo uporabnikom na svojih spletnih straneh.

Vrste piškotkov, ki jih uporablja naša spletna stran

Ime piškotka   Namen  Čas piškotka  Podjetje
 __utma Statistika ogledov spletne strani 2 leti Google Analytics
 __utmb Statistika ogledov spletne strani 30 minut Google Analytics
 __utmc Statistika ogledov spletne strani Ob zaprtju brskalnika Google Analytics
__utmz Statistika ogledov spletne strani 6 mesecev Google Analytics
jpanesliders_permissions-sliderscom_cookieconfirm Za pravilno delovanje glavnega menija Ob zaprtju brskalnika  
jpanesliders_permissions-sliderscom_content Za pravilno delovanje galerije, vstopnih slik Ob zaprtju brskalnika  
jpanesliders_sidebar-sliders Za pravilno delovanje galerije Ob zaprtju brskalnika  
ccm_cookies_accepted Piškotki, ki si zapomnijo vaše nastavitve o piškotkih    
piškotki google maps Piškotki si zapomnijo uporabniške nastavitve na vdelanih zemljevidih od 1/2 do 2 let Google maps

 

Zakaj piškotke uporabljamo?

- Piškotke uporabljamo za povezavo na družbeno omrežje Facebook, ki lahko informacije uporabi za usmerjanje oglaševanja na drugih straneh, ki jih obiščete
- Piškotke uporabljamo za posredovanje informacij o vašem obisku oglaševalskim agencijam (Google Analytics), da vam lahko predstavijo oglase, ki bi vas lahko zanimali

Google Analytics 

Google analytics piškotke uporabljamo izključno za namen izboljšanja uporabniške izkušnje oz. izboljšavo spletnega mesta. Pri tem kot uporabnik spleta ostanete popolnoma anonimni, saj vaših osebnih podatkov dejansko ne dobimo, informacije  pa vrednotimo le za statistične namene (število obiskov spletne strani).
Posamezniki, ki ne želijo, da jim Google analytics sledi, lahko namestijo v svoj brskalnik naslednji dodatek.

Sejni piškotek

Sejni piškotek je nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se zbriše, ko uporabnik zapusti spletno stran.
 
Sami lahko dovolite ali zavrnete delovovanje piškotkov, vendar vam v primeru preprečitve piškotkov, morda nekatere storitve ne bodo pravilno delovale. Vse piškotke urejajo tretje osebe in kot alternativno lahko uporabite orodja tretjih oseb za preprečitev teh piškotkov.
Piškotke pa lahko v vašem brskalniku izklopite tudi sami. Spodaj so povezave do navodil za posamezne brskalnike

MOZILLA FIREFOX
INTERNET EXPLORER
CHROME
SAFARI

Piškotki, ki jih uporabljamo na naši spletni strani sledijo smernicam:

Informacijske pooblaščenke RS (PDF)

FaLang translation system by Faboba

Igralni salon Casino Tivoli | P&P Marketing d.o.o. | Hraška cesta 21 | 4248 Lesce | Slovenija | Telefon: 04 532 55 60 | Faks: 04 532 55 65 | E-pošta:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Casino Tivoli Taxi Service | Telefon: 04 532 55 60   PIŠKOTKI